Dag 16 - Ben!Tillbaka till toppen

Knäböjningar

Stå med ryggen mot väggen, benen bekvämt isär, ett halvt steg från väggen. Låt ryggen glida nerför väggen och böj knäna så långt det går utan att det blir obekvämt. Håll hälarna i golvet och sitt så i tio sekunder innan du glider upp igen. Vila och upprepa sedan tre gånger.

Bensträckningar

Använd nedersta trappsteget hemma eller en stegmaskin. Lägg tio minuter varje dag till att kliva upp på trappsteget med en fot i taget och sedan ner igen. Växla hastighet då och då. Koncentrera dig på att träna vaderna genom att stå vänd mot trappan med hälarna utanför kanten. Håll i räcket eller väggen för att få balans och ställ dig sedan på tå 10 gånger. Vila och upprepa sedan. Om du gör det dagligen kommer du att märka skillnad i kondition och muskelstyrka.

Knälyft

Nästa gång du väntar på att vattnet ska koka på morgonen, ställ dig en bit ifrån diskbänken och håll i den med höger hand för att få balans. Lyft sedan upp vänster knä mot bröstet, sänk det långsamt igen och lyft det sedan så högt du kan på nytt. Upprepa 20 gånger. Glöm inte det högra benet och använd din vänstra hand för balans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback